Caféaften i Ellidshøj

Torsdag d. 17. februar 2022, Kl. 18:30 til kl. 21:30
Ellidshøj kirke, Ellidshøjvej 46, 9230 Svenstrup J
Eric Øtting Andersen

”Gå din vej – om at vandre på Caminoen”

Eric Øtting Andresen kommer og fortæller - Stadig flere danskere vælger at hanke op i rygsækken og sig selv for at gå i fodsporene af de pilgrimme, som i mere end 1000 år har gået på den gamle pilgrimsvej til Santiago de Compostela i Galicien i Spaniens nordvestlige hjørne. Folks bevæggrunde for at gå på caminoen til apostlen Jakobs grav i Santiago er vidt forskellige. Nogle gør det af religiøse årsager, andre gør det, fordi der er sket noget i deres liv som fordrer en ”time-out”, og andre igen tager simpelthen turen for at ”trække stikket ud” fra en travl hverdag.

Aftenen starter med spisning. Tilmelding til Karen Willum senest mandag den 14. februar på tlf. 40 26 41 99 eller mail: karenwillum@webspeed.dk